curiouscat.blogg.se

Tips och inspiration till pyssel och handarbete!

Två olika kvinnor

Publicerad 2013-07-12 13:00:00 i Canvas,

Ibland påbörjar jag en målning, men tappar intresset för den efter ett tag. Eftersom jag är ganska snål, eller vi kan kalla det sparsam, vill jag inte slänga några dukar (tavlor). Därför brukar jag måla över motivet med vit täckande akrylfärg och sedan måla något nytt på när det torkat.
 
Så gjorde jag på denna tavla. Jag hade börjat på ett kvinnoansikte, en dag jag av någon outgrundlig anledning hade feeling för vampyrer. Denna "feeling" varade i kanske 30 minuter. Så jag målade över och målade nytt. Detta visade sig bli en rolig detalj, för om man håller upp tavlan mot ljuset, med baksidan mot sig, kan man se det gamla motivet.
 
Om jag någon dag blir en erkänd konstnär, kommer det förmodligen hittas tusentals dolda budskap i den gömda flickan. När allt i själva verket bara handlade om att jag ville spara pengar!
Vem är hon?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2013-07-13 00:05:09

hahaha :D

Postat av: Elizabeth

Publicerad 2013-07-14 12:20:09

Haha så sant! Tänker ofta på det när man typ ska tolka olika texter och så, tänk om författaren inte menade någonting alls med att skriva så och så ska vi sitta här och analysera det! Känns som att det kommer bli samma grej med din målning! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag älskar katter, virkning, pyssel och fina saker.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela